odloženo / Brno / Jak správně nakupovat a vybírat potraviny – praktický seminář

odloženo / Brno
Jak správně nakupovat
a vybírat potraviny – praktický seminář

Praktický seminář bude zaměřen na správný nákup, výběr potravin a čtení etiket a to především v kontextu hubnutí, redukce hmotnosti a celkově zdravého životního stylu. Seminář povede naše nová kolegyně Bc. Sandra Schmidová, která je absolventkou Lékařské fakulty MU v oboru Výživa člověka a v Brně vede již 11 let úspěšnou výživovou poradnu.

 

Při pohledu na složení a tabulku nutričních hodnot bychom měli hned vědět, na jaké informace se dívat, abych rozeznali potraviny, které jsou v našem jídelníčku vhodnější a které méně vhodné. Nejen kvůli hubnutí, ale i z perspektivy zdraví. Seminář nedělí potraviny na zdravé/nezdravé, ale naučí Vás se orientovat v tom, jak si vybírat lépe a kdy nás výrobci jen „tahají za nos“ a potravina, která vypadá na první pohled jako „zdravá“, je ve skutečnosti pouze marketing.

 

> FB event

 

Seminář je určený pro všechny, kteří chtějí správně naplnit ledničku a chutně se projíst ke štíhlosti 🙂

📆 INFORMACE

 

KDY: sobota 14. 3.   / odloženo /
od 14:00 hod do 17:30 hod

KDE: Komenského nám. 2Brno,  místnost S117  [zobrazit na mapě]

CENA: 1000 Kč s DPH

Registrace

*Platbu můžete klidně provést na místě v hotovosti – napište nám to do poznámky v objednávce, děkujeme.

Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu v ČR jsme se po pečlivé úvaze rozhodli vypsaný seminář pro jakýkoliv počet lidí odložit, až do doby kdy se situace kolem COVID-19 zlepší.

 

Garantujeme Vám, že o vstupné a tento seminář nepřijdete a uspořádáme jej ve stejném rozsahu jenom v jiném termínu podle toho, jak se bude situace vyvíjet.

Hned jak bude nový termíny, budeme Vás informovat e-mailem i na sociálních sítích.

 

Děkujeme Vám za pochopení a všem Vám přejeme pevné zdraví a silnou dávku optimismu 🙂

Na semináři si vysvětlíme a názorně ukážeme, na co se zaměřit při čtení obalů potravin a jaké varianty v jednotlivých skupinách potravin (např. pečivo, mléčné výrobky apod.) jsou skutečně vhodnější a které méně vhodné z perspektivy hubnutí, zdraví i chuti. Důležité je totiž i to, aby nám vybírané potraviny také chutnaly, protože to je nedílnou součástí úspěchu a dlouhodobých výsledků. Výrobci neustále přicházejí s novými potravinami a je důležité se v nich orientovat, zkoušet je a ochutnávat, abyste si zpestřili svůj jídelníček.

Lektorka

Bc. Sandra Schmidová

 

Sandra Schmidová

 

  • Zakladatelka populární výživové poradny Viviente, kterou již 11 let provozuje v centru Brna a zaměřuje se na individuální poradenství www.vyzivovaporadnabrno.cz.
  • Spolupracuje se zdravotními pojišťovnami a její účast je vyhledávaná soukromými firmami na pro realizaci Dnů zdraví, měření zaměstnanců a jejich edukaci o výživě.
  • Pracuje s diagnostickými přístroji InBody 230 a 270 a na základě výsledků analýzy složení těla a cílů klientů nastavuje individuální výživové plány a snaží se o dlouhodobou udržitelnou změnu stravovacích návyků.


Buďte první komu dáme přednostně vědět o nových článcích.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru ↓

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.