záznam / Jak správně nakupovat a vybírat potraviny

záznam on-line semináře
Jak správně nakupovat
a vybírat potraviny

Praktický seminář bude zaměřen na správný nákup, výběr potravin a čtení etiket a to především v kontextu hubnutí, redukce hmotnosti a celkově zdravého životního stylu. Seminář povede naše kolegyně Bc. Sandra Schmidová, která je absolventkou Lékařské fakulty MU v oboru Výživa člověka a v Brně vede již 11 let úspěšnou výživovou poradnu.

 

Při pohledu na složení a tabulku nutričních hodnot bychom měli hned vědět, na jaké informace se dívat, abych rozeznali potraviny, které jsou v našem jídelníčku vhodnější a které méně vhodné. Nejen kvůli hubnutí, ale i z perspektivy zdraví. Seminář nedělí potraviny na zdravé/nezdravé, ale naučí Vás se orientovat v tom, jak si vybírat lépe a kdy nás výrobci jen „tahají za nos“ a potravina, která vypadá na první pohled jako „zdravá“, je ve skutečnosti pouze marketing.

 

 

Seminář je určený pro všechny, kteří chtějí správně naplnit ledničku a chutně se projíst ke štíhlosti 🙂

📆 INFORMACE

 

KDY: za pár kliků máte záznam v e-mailu

KDE: ON-LINE u Vás doma

CENA: 1200 Kč s DPH

Chci záznam
Dárkový poukaz

K záznamu obdržíte kompletní prezentace semináře v .PDF
a potvrzení o absolvování.

Na semináři si vysvětlíme a názorně ukážeme, na co se zaměřit při čtení obalů potravin a jaké varianty v jednotlivých skupinách potravin (např. pečivo, mléčné výrobky apod.) jsou skutečně vhodnější a které méně vhodné z perspektivy hubnutí, zdraví i chuti. Důležité je totiž i to, aby nám vybírané potraviny také chutnaly, protože to je nedílnou součástí úspěchu a dlouhodobých výsledků. Výrobci neustále přicházejí s novými potravinami a je důležité se v nich orientovat, zkoušet je a ochutnávat, abyste si zpestřili svůj jídelníček.

Lektorka

Bc. Sandra Schmidová

 

Sandra Schmidová

 

  • Vedoucí nutričních IMV Poraden, s více než 11 lety praxe se zaměřením na individuální poradenství.
  • Spolupracuje se zdravotními pojišťovnami a její účast je vyhledávaná soukromými firmami na pro realizaci Dnů zdraví, měření zaměstnanců a jejich edukaci o výživě.
  • Pracuje s diagnostickými přístroji InBody 230 a 270 a na základě výsledků analýzy složení těla a cílů klientů nastavuje individuální výživové plány a snaží se o dlouhodobou udržitelnou změnu stravovacích návyků.