odloženo / Slovensko / Celodenní kurz Moderní výživy

Celodenní kurz Moderní výživy
Hotel Zelená Lagúna, SK / 4. 4. 2020

▶️ Celodenní certifikovaný kurz od autorů nejrychleji se prodávající české knihy z oblasti sportovní výživy v historii opět na Slovensku!

 

V prvním roce naší činnosti Institutu Moderní Výživy jsme uspořádali více než 30 vzdělávacích přednášek a seminářů v ČR a dva na Slovensku pro dohromady více než 3.500 lidí. V poslední době nám od čtenářů naší knihy a fanoušků na sociálních sítích přišlo velké množství dotazů na to, zda-li někdy uděláme celodenní certifikovaný kurz i na Slovensku.

 

> FB event

 

Do celého kurzu jsme pro vás pečlivě vybrali témata, otázky a zdroje, které Vás ve Vašich dotazech zajímaly nejvíce! Vědecky podložené informace o výživě moderní a srozumitelnou formou!

UPOZORNĚNÍ: Kurz má omezenou kapacitu, aby byl dostatečný prostor pro všechny Vaše dotazy a následnou diskusi. Proto si prosím svoji vstupenku registrujte co nejdříve!

 

Každý účastník kurzu obdrží také IMV certifikát.

 

Osnovu kurzu si můžete projít níže ▼

📆 INFORMACE

 

KDY: sobota 4. 4. 2020 / od 10:00 do 18:00 hod

KDE: Hotel Zelená Lagúna, Domaša Dobrá
(Vranov nad Topľou, Slovensko)  [zobrazit na mapě]

 

CENA: 100 EUR & získáváte slevu 20 % na nedělní kurz ↓

 

❗️nadcházející den (neděle 5. 4.) pořádáme další kurz na stejném místě: DOSÁHNI NATURÁLNÍHO MAXIMA!

 

Účastníci obou kurzů získavají 20% slevu na ubytování > rezervujte si pokoj na [email protected] či telefonicky na číslo +421 915 930 345, kde nahlašte kód „Víkend moderná výživa“.

Registrace na kurz

*ještě jsou volná místa / platbu můžete klidně provést na místě

👥 Pro koho je kurz určený?

 

Kurz je určený pro všechny, kteří se soukromě i na profesionální úrovni aktivně zajímají o výživu a zdravý životní styl a chtějí si prohloubit rozsah svých znalostí. Celodenní kurz je koncipovaný tak, aby byl srozumitelný pro veřejnost, studenty i rekreační sportovce s aktivním zájmem o výživu a zároveň přinesl maximum nových informací pro profesionály v oboru (výživové poradce, nutriční terapeuty, osobní trenéry, výkonnostní sportovce apod.) i pro účastníky našich dosavadních kratších akcí (přednášek a seminářů).

 

Účast na kurzu předpokládá elementární znalosti účastníků o výživě. Pokud zatím neznáte rozdíl mezi bílkovinami a sacharidy a termíny jako low-carb a lepek slyšíte poprvé, doporučujeme si nejprve přečíst naši knihu Moderní výživa.

Kurz se uskuteční v Hotel Zelená Lagúna, Domaša Dobrá (Vranov nad Topľou, Slovensko). Celá akce začne v 10:00 hod, přičemž naše prostory budou zpřístupněny již od 9:40.

 

Parkování je možné zdarma v okolí hotelu.

Hotel Zelená Laguna nabízí pro účastníky obou kurzů 20% slevu na ubytování!

V ceně ubytování je snídaně, wellness, bazén i posilovna a jde si přiobjednat i večeře.

Rezervaci ubytování s využitím slevy proveďte buď emailem [email protected] či telefonicky na číslo +421 915 930 345, kde nahlašte kód „Víkend moderná výživa“, aby recepce věděla, že chcete uplatnit slevu jako účastníci našich kurzů.

 

Osnovu kurzu si můžete projít níže ▼

Každý účastník kurzu obdrží také IMV certifikát.

 

Budete si také moci zakoupit populární knihu Moderní Výživa.

Kniha Moderní Výživa
Institut Moderní Výživy – kurz o výživě v Košicích

Hlavní vizí Institutu Moderní Výživy je vzdělávat veřejnost a sportovce o výživě na základě vědecky podložených informací a to moderní, srozumitelnou a pokud možno i zábavnou formou. Cílem je také přispět ke kultivaci celé oblasti sportovní i preventivní výživy v ČR i na Slovensku, která je rok od roku zatížená čím dál tím větším informačním chaosem. Ten je výsledkem obchodních zájmů zainteresovaných skupin, osobního marketingu některých trenérů a poradců, kteří vždy přichází s „převratnými“ a jedinými správnými postupy, a také nešťastně nastavenou legislativou.

Účastníci
o kurzu říkají

  • Třikrát hurá klukům za skvělý výklad výživy podložený vědeckými studiemi!
    Majda Pidrmanová
    (Instagram)
  • Po celodenním kurzu Moderní výživy:
    Smekám klobouk Institut Moderní Výživy! Koho jen trochu zajímá výživa, doporučuji sledovat minimálně na Insta. Obsahuje totiž pravdivé informace ohledně stravování. PS: vydali i knihu
    Lucie Luxova
    (Instagram)
  • Dnes celý den na kurzu od Institut Moderní Výživy! Velmi přínosné informace!
    Ing. Petr Mazal, MBA
    (Krav Maga team, Facebook)
  • Děkuji moc, bylo to super!
    Linh Chi Nguyen
    (Facebook)

Lektoři

Ing. Bc. Lukáš Roubík

 

Lukáš Roubík – Institut Moderní Výživy

 

Odborník na výživu s 15 lety praxe a autor dvou populárních knih Moderní výživa ve fitness a silových sportech (2018) a Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z (2012). Výživu člověka vystudoval na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. V mládí se stal 2x mistrem ČR a vicemistrem Slovenska v kulturistice a v letech 2010-2018 byl členem výkonného výboru Svazu kulturistiky a fitness ČR na pozici předsedy Trenérsko-metodické komise.

 

celý profil

Miloslav Šindelář

 

Miloslav Šindelář – Institut Moderní Výživy

 

Bývalý student Všeobecného lékařství, který se na konci čtvrtého ročníku rozhodl vydat jinou cestou – pokračovat ve studiu Nutriční terapie a věnovat se edukaci veřejnosti. Je certifikovaným poradcem pro výživu a přednáší na FTVS UK, v trenérské škole Ronnie i na lékařských konferencích. Je také spoluautorem populární knihy Moderní výživa a zakladatelem Institutu Moderní Výživy. Jeho snahou je popularizace vědecky podložených informací o výživě.

 

celý profil

▶️ Osnova kurzu:

 

1. Informační chaos ve výživě

 

  • Jak vznikají mýty a poplašné zprávy ve výživě a zdraví?
  • Nejzajímavější kazuistiky z historie (ovlivňování výživových doporučení potravinářským průmyslem, poplašné zprávy o umělých sladidlech, očkování a další)
  • Kritické myšlení a evidence-based medicína a výživa
  • Jak se orientovat v informačních zdrojích a jak číst vědecké studie?
  • Jaké konkrétní databáze a informační zdroje sledovat?

 

2. Nejpopulárnější témata ve výživě v roce 2019

 

  • Jsou kalorie skutečně mýtus? Jak s nimi (i bez nich) pracovat?
  • Je bílý cukr pro člověka opravdu jed?
  • Kdy je vhodné použít keto/low-carb a kdy naopak low-fat dietu?
  • Jaká redukční dieta je nejefektivnější pro hubnutí? Jaká dieta je vhodná pro konkrétní typ sportovní aktivity?
  • Potřebuje člověk jarní DETOXY? Jak celý tento business funguje?

 

3. Mýty vs. EBM fakta ve výživě

 

  • Lepek ve výživě zdravých lidí a sportovců
  • Konzumace mléka a mléčných výrobků
  • Veganské mýty o mase a živočišných potravinách, antibiotika a hormony v mase
  • Palmový a kokosový olej
  • Umělá sladidla
  • GMO

 

4. Jak se stravovat pro optimalizaci zdraví a výkonnosti?

 

  • Personalizace výživy
  • Pyramida moderní výživy
  • Konkrétní postupy a doporučení
  • Modré zóny

 

5. Dotazy a prostor k diskusi

Napsali o nás



blank

Rádi Vás přivítáme v našich
nutričních poradnách.

Moderní individuální nutriční poradenství na základě vědecky podložených postupů od vysokoškolsky vzdělaných profesionálů ve výživě. Bez extrémů a „zázračných” produktů k dlouhodobě udržitelným výsledkům!

Najdete nás:
Praha | Brno | Online

blank
blank