Jaký byl náš první rok?

▶️ Rádi bychom Vám moc poděkovali za Vaši obrovskou podporu v průběhu celého prvního roku naší činnosti v roce 2018. Každým Vaším přečtením, lajkováním a sdílením našich článků jste nám velmi výrazně pomáhali šířit vědecky podložené a objektivní informace o výživě a tím bojovat proti mýtům a šarlatánům ve výživě😉!

 

 Během prvního roku naší činnosti od 1. 1. 2018 jsme uspořádali 30 vzdělávacích akcí s celkovým počtem přes 3 500 účastníků. V polovině roku nám 27. května (konečně po celkem 3 letech příprav!) vyšla 📘 kniha Moderní výživa ve fitness a silových sportech, přičemž 1. náklad 5000 kusů se vyprodal během 40 dnů! V současné době je v prodeji druhý náklad a i díky Vašemu velkému zájmu o knihu na Vánoce se počet prodaných kusů už blíží magické hranici 10.000😊.

 

 

Nadcházející přednášky a semináře

 V nejbližší době pro Vás uspořádáme mnoho dalších (a nových) přednášek a seminářů🎤.

Své datum již mají tyto akce 🌍

 

Další akce budou přibývat, sledujte naši FB stránku, nebo přímo sekci Akce na našem webu.

 

 

 V současné době pro Vás také intenzivně připravujeme 3 VELKÉ NOVINKY🎉, které oznámíme začátkem roku 2019 na našem webu i sociálních sítích a samozřejmě přednostně i prostřednictvím newsletteru 😉

 

🏆 Rádi bychom Vám také moc poděkovali za zasílání všech Vašich podnětů a nápadů pro témata našich článků a především pro náš populární seriál Nutri-mythbusters!

 

 

🥇Jaké naše články se Vám v roce 2018 líbily nejvíce?

 

1. Mléčné výrobky zahleňují… a další mýty

2. Jarní detox je nesmysl

3. Je hnědá rýže zdravější?

4. Kalorický mýtus?

5. Nejefektivnější suplementy

 

 

🎥 Zároveň Vám také moc děkujeme za pěkné ohlasy na náš předvánoční rozhovor v DVTV. Tuto nejsledovanější internetovou televizi od začátku sledujeme, takže pozvání k rozhovoru pro nás byla velká čest a splněný sen😊. V rozhovoru jsme se snažili zdůraznit hlavní myšlenku ohledně vhodné výživy i pohybu – není důležité to, co děláte jeden týden v roce přes Vánoce, ale je důležité, jak se stravujete a hýbete celý rok!

 

Více v našem rozhovoru >>

 

 

 A pokud si právě plánujete svá novoroční předsevzetí, doporučujeme zhlédnout i náš poslední článek v roce 2018 o tom, jak rozumně zvládnout novoroční předsevzetí😉

 

 

▶️ Ještě jednou Vám moc děkujeme za Vaši obrovskou podporu a přízeň v roce 2018 a budeme velice rádi, pokud s námi budete i v roce 2019 a pomůžete nám s bojem proti všem mýtům a šarlatánům ve výživě!

 

Za Institut Moderní Výživy

Lukáš Roubík
Miloslav Šindelář



On-line webináře
VÝŽIVA SPORTUJÍCÍCH DĚTÍ

Výživa matky. Výživa dítěte Výživa sportujicích dětí
blank