14. 4. / Praha / Celodenní kurz Moderní výživy

Celodenní kurz
Moderní výživy /
14. 4. v Praze

Po velmi dlouhé době lockdownu a bezpečnostních opatření je zpátky náš nejpopulárnější kurz Moderní výživy ve fyzické podobě! Moc se na Vás všechny těšíme a neváhejte s registrací, protože počet účastníků je omezen!

Zúčastněte se našeho nejoblíbenějšího celodenního kurzu o zdravé výživě, ve kterém za jediný den probereme do hloubky nejvíce diskutovaná témata a mýty o výživě a hubnutí. Vědecky podložené informace prezentované srozumitelnou a zábavnou formou! 

 

Za 6 let naší činnosti jsme uspořádali již téměř tři sta vzdělávacích přednášek a seminářů o výživě v ČR i na Slovensku a desítky on-line webinářů. Díky tomu jsme získali dobrý přehled o tématech a otázkách v oblasti zdravé výživy a hubnutí, která Vás zajímají nejvíce.

 

Na základě toho jsme vytvořili komplexní certifikovaný kurz Moderní výživy, do kterého jsme pečlivě vybrali taková témata, otázky a zdroje, abyste se za jediný den dozvěděli co nejvíce podložených a užitečných informací o výživě. / viz osnova kurzu níže

Kurz má omezenou kapacitu, tak neváhejte s registrací .)

📆 INFORMACE

 

Nadcházející termíný: 

  • neděle 18. 2. 2024 / od 10:00 do 18:00 hod
    *kapacita naplněna
  • neděle 14. 4. 2024 / od 10:00 do 18:00 hod

 

KDE: FTVS UK, José Martího 269/31, Praha 6 – Veleslavín, místnost U7, 3. patro hlavní budovy [zobrazit na mapě]

 

CENA: 2.600 Kč s DPH

Rezervace

*Právě  zbývají poslední 4 volná místa. 

Ke vstupence získáte:

  • certifikát o absolvování
  • přístup do privátní stránky se shrnutím v .PDF
  • doživotní přístup k on-line verzi v podobě webináře (přes 5 hod).
Dárkový poukaz

Kurz se uskuteční v Praze v září

Pokud máte o kurz zájem stačí níže uvést svůj e-mail.
A budeme Vás mezi prvními informovat o vypsání termínu konání s možností přednostní registrace na kurz.

Kurz se uskuteční v prostorách Fakulty tělesné výchovy a sportu UK na adrese José Martího 269/31, Praha 6 – Veleslavín.

 

Doprava:

MHD na tramvajovou zastávku Vozovna Vokovice, která je přímo před fakultou

autem se dá zaparkovat přímo před fakultou, kde je v neděli parkování zdarma na celý den.

 

Celá akce začne v 10:00 hodin, přičemž naše místnost „U7“ ve 3. patře budovy bude otevřena již od 9:45.

IMV kurz 18. 8. 2019 – místo konání

Na místě pro Vás bude v průběhu celého dne připravené čerstvé ovoce a voda. Pauza na oběd bude přibližně v čase 12:15–13:30. Dopoledne se můžeme při první přestávce domluvit a vyrazit do některé z restaurací na oběd i společně.

 

▼ Osnovu kurzu si můžete projít níže ▼

👥 Pro koho je kurz určený?

 

Kurz je určený pro všechny, kteří se soukromě i na profesionální úrovni aktivně zajímají o výživu a zdravý životní styl a chtějí si prohloubit rozsah svých znalostí. Celodenní kurz je koncipovaný tak, aby byl srozumitelný pro veřejnost, studenty i rekreační sportovce s aktivním zájmem o výživu a zároveň přinesl maximum nových informací pro profesionály v oboru (výživové poradce, nutriční terapeuty, osobní trenéry, výkonnostní sportovce apod.) i pro účastníky našich dosavadních kratších akcí (přednášek a seminářů).

 

> FB event

 

Účast na kurzu předpokládá elementární znalosti účastníků o výživě. Pokud zatím neznáte rozdíl mezi bílkovinami a sacharidy a termíny jako low-carb a lepek slyšíte poprvé, doporučujeme si nejprve přečíst naši knihu Moderní výživa.

Reakce účastníků

Co o našich kurzech říkají návštěvníci?

▶️ Osnova kurzu:

 

1. Informační chaos ve výživě

 

  • Jak vznikají mýty a poplašné zprávy ve výživě a zdraví?
  • Nejzajímavější kazuistiky z historie (ovlivňování výživových doporučení potravinářským průmyslem, poplašné zprávy o umělých sladidlech, očkování a další)
  • Kritické myšlení a evidence-based medicína a výživa
  • Jak se orientovat v informačních zdrojích a jak číst vědecké studie?
  • Jaké konkrétní databáze a informační zdroje sledovat?

 

2. Nejpopulárnější témata ve výživě v roce 2024

 

  • Jsou kalorie skutečně mýtus? Jak s nimi (i bez nich) pracovat?
  • Je bílý cukr pro člověka opravdu jed?
  • Kdy je vhodné použít keto/low-carb a kdy naopak low-fat dietu?
  • Jaká redukční dieta je nejefektivnější pro hubnutí? Jaká dieta je vhodná pro konkrétní typ sportovní aktivity?
  • Potřebuje člověk jarní DETOXY? Jak celý tento business funguje?

 

3. Mýty vs. EBM fakta ve výživě

 

  • Lepek ve výživě zdravých lidí a sportovců
  • Konzumace mléka a mléčných výrobků
  • Veganské mýty o mase a živočišných potravinách, antibiotika a hormony v mase
  • Palmový a kokosový olej
  • Umělá sladidla
  • GMO

 

4. Jak se stravovat pro optimalizaci zdraví a výkonnosti?

 

  • Personalizace výživy
  • Pyramida moderní výživy
  • Konkrétní postupy a doporučení
  • Modré zóny

 

5. Dotazy a prostor k diskusi

Účastníci
o kurzu říkají

  • Třikrát hurá klukům za skvělý výklad výživy podložený vědeckými studiemi!
    Majda Pidrmanová
    (Instagram)
  • Dneska se část 007 týmu účastnila Celodenního kurzu moderní výživy. Upřímně můžeme říct, že jsme z toho nadšení, protože Lukáš Roubík i Miloslav Šindelář ví o čem mluví a všechny ty kvalitní informace umí skvěle prodat.
    fitness007cz
    (Instagram)
  • Absolutně toho dne nelituju, popsala jsem 8 listů ve wordu a zvýraznila několik extra moudrostí, o které se s vámi chci podělit. A jestli budu ještě nějakým kurzem pokračovat, tak určitě tady! Thank you.
    tere.fu
    (Instagram)
  • Děkuji moc, bylo to super!
    Linh Chi Nguyen
    (Facebook)

Těšíme se na Vás na kurzu

Ing. Bc. Lukáš Roubík

 

Lukáš Roubík – Institut Moderní Výživy

 

– absolvent Lékařské fakulty MU v oboru Výživa člověka

– absolvent Fakulty biomedicínského inženýrství
ČVUT v Praze

– držitel Ceny Josefa Hlávky za diplomovou práci o hodnocení efektivity léčby obezity v ČR a jejích dopadech na systém zdravotní péče

– hlavní autor bestselleru Moderní výživa ve fitness
a silových sportech

– spoluzakladatel Institutu Moderní Výživy

Bc. Miloslav Šindelář

 

blank

 

– absolvent 1. Lékařské fakulty UK
v oboru Nutriční terapeut

– spoluautor knihy Moderní výživa ve fitness
a silových sportech

– spoluzakladatel Institutu Moderní Výživy

– autor e-booku Suplementuj efektivně

– certifikovaný Poradce pro výživu

Zbývají poslední 4 místa!