11. 6. / Praha / Celodenní kurz Moderní výživy

Celodenní kurz
Moderní výživy /
11. 6. v Praze

Po velmi dlouhé době lockdownu a bezpečnostních opatření je zpátky náš nejpopulárnější kurz Moderní výživy ve fyzické podobě! Moc se na Vás všechny těšíme a neváhejte s registrací, protože počet účastníků je omezen!

 

V prvním roce naší činnosti jsme uspořádali více než 30 vzdělávacích přednášek a seminářů v ČR a na Slovensku pro více než 3.500 lidí. Opakovaně jste nám po těchto akcích psali, že byste s moderní výživou chtěli strávit celý den a probrat stejným způsobem do větší hloubky témata, která Vás zajímají.

 

 

 

Proto jsme pro Vás připravili první celodenní certifikovaný kurz moderní výživy, do kterého jsme pečlivě vybrali témata, otázky a zdroje, které Vás zajímají nejvíce! / viz osnova kurzu níže

Kurz má omezenou kapacitu, tak neváhejte s registrací .)

📆 INFORMACE

 

KDY:  neděle 11. 6. 2023 / od 10:00 do 18:00 hod

 

KDE: FTVS UK, José Martího 269/31, Praha 6 – Veleslavín, místnost U7, 3. patro hlavní budovy [zobrazit na mapě]

 

CENA: 2.400 Kč s DPH

Rezervace

*Zbývají poslední 2 volná místa. 

Ke vstupence získáte:

  • certifikát o absolvování
  • přístup do privátní stránky se shrnutím v .PDF
  • doživotní přístup k on-line verzi v podobě webináře (přes 5 hod).
Dárkový poukaz

Kurz se uskuteční v Praze v září

Pokud máte o kurz zájem stačí níže uvést svůj e-mail.
A budeme Vás mezi prvními informovat o vypsání termínu konání s možností přednostní registrace na kurz.

Kurz se uskuteční v prostorách Fakulty tělesné výchovy a sportu UK na adrese José Martího 269/31, Praha 6 – Veleslavín.

 

Doprava:

MHD na tramvajovou zastávku Vozovna Vokovice, která je přímo před fakultou

autem se dá zaparkovat přímo před fakultou, kde je v neděli parkování zdarma na celý den.

 

Celá akce začne v 10:00 hodin, přičemž naše místnost „U7“ ve 3. patře budovy bude otevřena již od 9:45.

IMV kurz 18. 8. 2019 – místo konání

Na místě pro Vás bude v průběhu celého dne připravené čerstvé ovoce a voda. Pauza na oběd bude přibližně v čase 12:15–13:30. Dopoledne se můžeme při první přestávce domluvit a vyrazit do některé z restaurací na oběd i společně.

 

V souvislosti s epidemiologickou situací ohledně COVID-19 bychom Vás rádi požádali o ohleduplnost a pokud máte jakékoliv příznaky respiračních onemocnění, na kurz prosím nejezděte. Vaši vstupenku Vám v takovém případě rádi přesuneme na jakýkoliv následující termín, který Vám bude vyhovovat. Tento kurz pořádáme (kromě léta) každý měsíc alespoň jednou. 

 

 

▼ Osnovu kurzu si můžete projít níže ▼

👥 Pro koho je kurz určený?

 

Kurz je určený pro všechny, kteří se soukromě i na profesionální úrovni aktivně zajímají o výživu a zdravý životní styl a chtějí si prohloubit rozsah svých znalostí. Celodenní kurz je koncipovaný tak, aby byl srozumitelný pro veřejnost, studenty i rekreační sportovce s aktivním zájmem o výživu a zároveň přinesl maximum nových informací pro profesionály v oboru (výživové poradce, nutriční terapeuty, osobní trenéry, výkonnostní sportovce apod.) i pro účastníky našich dosavadních kratších akcí (přednášek a seminářů).

 

> FB event

 

Účast na kurzu předpokládá elementární znalosti účastníků o výživě. Pokud zatím neznáte rozdíl mezi bílkovinami a sacharidy a termíny jako low-carb a lepek slyšíte poprvé, doporučujeme si nejprve přečíst naši knihu Moderní výživa.

Reakce účastníků

Co o našich kurzech říkají návštěvníci?

▶️ Osnova kurzu:

 

1. Informační chaos ve výživě

 

  • Jak vznikají mýty a poplašné zprávy ve výživě a zdraví?
  • Nejzajímavější kazuistiky z historie (ovlivňování výživových doporučení potravinářským průmyslem, poplašné zprávy o umělých sladidlech, očkování a další)
  • Kritické myšlení a evidence-based medicína a výživa
  • Jak se orientovat v informačních zdrojích a jak číst vědecké studie?
  • Jaké konkrétní databáze a informační zdroje sledovat?

 

2. Nejpopulárnější témata ve výživě v roce 2022

 

  • Jsou kalorie skutečně mýtus? Jak s nimi (i bez nich) pracovat?
  • Je bílý cukr pro člověka opravdu jed?
  • Kdy je vhodné použít keto/low-carb a kdy naopak low-fat dietu?
  • Jaká redukční dieta je nejefektivnější pro hubnutí? Jaká dieta je vhodná pro konkrétní typ sportovní aktivity?
  • Potřebuje člověk jarní DETOXY? Jak celý tento business funguje?

 

3. Mýty vs. EBM fakta ve výživě

 

  • Lepek ve výživě zdravých lidí a sportovců
  • Konzumace mléka a mléčných výrobků
  • Veganské mýty o mase a živočišných potravinách, antibiotika a hormony v mase
  • Palmový a kokosový olej
  • Umělá sladidla
  • GMO

 

4. Jak se stravovat pro optimalizaci zdraví a výkonnosti?

 

  • Personalizace výživy
  • Pyramida moderní výživy
  • Konkrétní postupy a doporučení
  • Modré zóny

 

5. Dotazy a prostor k diskusi

Účastníci
o kurzu říkají

  • Třikrát hurá klukům za skvělý výklad výživy podložený vědeckými studiemi!
    Majda Pidrmanová
    (Instagram)
  • Dneska se část 007 týmu účastnila Celodenního kurzu moderní výživy. Upřímně můžeme říct, že jsme z toho nadšení, protože Lukáš Roubík i Miloslav Šindelář ví o čem mluví a všechny ty kvalitní informace umí skvěle prodat.
    fitness007cz
    (Instagram)
  • Absolutně toho dne nelituju, popsala jsem 8 listů ve wordu a zvýraznila několik extra moudrostí, o které se s vámi chci podělit. A jestli budu ještě nějakým kurzem pokračovat, tak určitě tady! Thank you.
    tere.fu
    (Instagram)
  • Děkuji moc, bylo to super!
    Linh Chi Nguyen
    (Facebook)

Zbývají poslední 2 volná místa!

Zbývají poslední 4 místa!



blank

Nedávno proběhl již 4. ročník
Mezinárodní konference Moderní Výživy!

Objektivní a vědecky podložené informace od odborníků prezentované srozumitelnou formou pro laickou i odbornou veřejnost. Poprvé v naší historii jsme konferenci uspořádali  v hybridní formě, tedy s možností fyzické účasti v sále anebo s účastí on-line z pohodlí Vašeho domova! 

 

Z celé konference jsme pořídili záznam, který můžete mít za pár kliků ve svém e-mailu > více jak 8 hodin evidence-based informací o výživě.

4

ročník konference

8

hodin / evidence-based informací

12

řečníků

blank
blank